Contentcreatie

kort, bondig, pakkend & interactie

Soms heb je maar een paar minuten

Annemarie de Vries Tekst en Taal maakt content voor websites, social media, digitale magazines. … 

Een tekst die de essentie weergeeft.

Weg met clichés!

Als je kiest voor Annemarie, een betrokken tekstschrijver en bedrijfsjournalist. luisteren, geen clichés, korte en krachtige teksten en originele content.

Afspraken kom ik altijd na. Een deadline is een deadline. Dit voorkomt voor jou heel veel stress, omdat je zeker weet dat de content voor je nieuwsbrief, magazine of social media op het afgesproken tijdstip klaar is. 

Diensten

Heldere en lezenswaardige content

Digitale Nieuwsbrief

Voor wie is je nieuwsbrief? Voor je klanten? Je personeel? Of misschien wel voor beide? Dit is van belang voor de onderwerpkeuze van je artikelen. Maar ook voor het taalgebruik. Voor al je nieuwsbrieven verzorg ik graag de teksten, interviews en als je dat wilt het voorwoord. Wil je het helemaal uit handen geven? Dan coördineer ik graag het hele redactionele traject voor je. 

Social media

Geen tijd om je social media bij te houden? Geen idee wat je moet vertellen? Urenlang nadenken over drie regels tekst? Contentcreatie kost inderdaad veel tijd. Ik regel het in een handomdraai. Gaat het om periodieke plaatsingen, om inspelen op de actualiteit of om beide? Alles is mogelijk.

Digitale Magazines

Heb je een jubileum, een nieuw pand? Of wil je je bedrijf mooi presenteren in een magazine? Dan verzorg ik dit graag voor je. Denk aan interviews met klanten of patiënten. De geschiedenis van het bedrijf, van de oprichting tot nu. Een interview met een toeleverancier en nog veel meer  Wil je alleen teksten of iemand die de hele redactie coördineert en alle content regelt, inclusief  fotografie, opmaak en drukwerk? Alles kan. 

Websites

Is je website aan vernieuwing toe? Zijn je teksten oubollig of achterhaald? Of gewoon bij nader inzien toch niet zo pakkend als je had gedacht? Laat mij eens meekijken. Of het nu gaat om redigeren van door jou aangeleverde teksten of om het maken van hele nieuwe teksten, beide kan ik voor je doen. App of bel 06-27623335 en ik kijk graag met je mee. 

In voor een kopje koffie?

Mail annemarie@annemariedevries.nl

App 06-27623335 voor een afspraak

Kantoor:  Tijdemanhove 10, 2645 GL Delfgauw.

Bel 06-27623335