Contentcreatie

kort, bondig, pakkend & interactie

Soms heb je maar een paar minuten

Annemarie de Vries Tekst en Taal schrijft teksten voor websites, social media, digitale magazines. … 

Een tekst die de essentie weergeeft.

Weg met clichés!

Als je kiest voor Annemarie, een betrokken tekstschrijver en bedrijfsjournalist. luisteren, geen clichés, korte en krachtige teksten

Afspraken kom ik altijd na. Een deadline is een deadline. Dit voorkomt voor jou heel veel stress, omdat je zeker weet dat je tekst, nieuwsbrief of magazine op het afgesproken tijdstip klaar is. 

Diensten

Helder en lezenswaardig

Digitale Nieuwsbrief

Voor wie is je nieuwsbrief? Voor je klanten? Je personeel? Of misschien wel voor beide? Dit is van belang voor de onderwerpkeuze van je artikelen. Maar ook voor het taalgebruik. Voor al je nieuwsbrieven verzorg ik graag de teksten, interviews en als je dat wilt het voorwoord. Wil je het helemaal uit handen geven? Dan coördineer ik graag het hele redactionele traject voor je. Bel me op 06-27623335.

Social media

Geen tijd om je social media bij te houden? Geen idee wat je moet vertellen? Urenlang nadenken over drie regels tekst? Ik regel het in een handomdraai. Gaat het om periodieke plaatsingen, om inspelen op de actualiteit of om beide? Bel of app 06-27623335 en ik denk graag met je mee dan bespreken we het.

Digitale Magazines

Heb je een jubileum, een nieuw pand? Of wil je je bedrijf mooi presenteren in een magazine? Dan verzorg ik dit graag voor je. Denk aan interviews met klanten of patiënten. De geschiedenis van het bedrijf, van de oprichting tot nu. Een interview met een toeleverancier en nog veel meer  Wil je alleen teksten of iemand die de hele redactie coördineert, inclusief  fotografie, opmaak en drukwerk? Alles kan. Je hoeft alleen even 06-27623335 te bellen. 

Websites

Is je website aan vernieuwing toe? Zijn je teksten oubollig of achterhaald? Of gewoon bij nader inzien toch niet zo pakkend als je had gedacht? Laat mij eens meekijken. Of het nu gaat om redigeren van door jou aangeleverde teksten of om het maken van hele nieuwe teksten, beide kan ik voor je doen. App of bel 06-27623335 en ik kijk graag met je mee. 

In voor een kopje koffie?

Mail annemarie@annemariedevries.nl

App 06-27623335 voor een afspraak

Kantoor:  Tijdemanhove 10, 2645 GL Delfgauw.

Bel 06-27623335