Social media

Informatief en wervend

Adrem, met humor en herkenbaar

Annemarie de Vries Tekst en Taal houdt je social media bij.

Social media die aanspreekt

Interactief en sociaal

Geen tijd om je social media bij te houden? Besteed het uit. Als een volger iets post of reageert op de social media van je bedrijf is het belangrijk om zo snel mogelijk te reageren. Niet iedereen heeft daar tijd voor en zin in. Laat mij het dan doen. Ik houd van de interactie met volgers en zie het als een sport om snel en adequaat te reageren.

Daarnaast is het belangrijk om regelmatig iets te posten, zodat je klanten je niet vergeten. Dat kan variëren van een leuk weetje, een blog, tips & tricks, kennismaking met een medewerker tot praktische informatie. Dit laatste is vooral met de corona-crisis van belang, nu de regels continu veranderen. Ik verzorg alles natuurlijk in jouw stijl en op een manier die bij jou, je bedrijf en je doelgroep past.

Diensten

Meer volgers?

Abonnement

Het onderhouden van social media is maatwerk. Afhankelijk van jouw wensen stellen we een pakket samen in de vorm van een maandabonnement. Welke social media gebruik jij voor je bedrijf? LinkedIn, Facebook, twitter, instagram en heb je al eens nagedacht over Tiktok? Hoe vaak wil je iets posten? Wat wil je posten? Hoe snel wil je een reactie op een klacht? Allemaal vragen die van belang zijn. Daarom kom ik graag eerst uitgebreid kennis maken voor ik een voorstel doe. Gaan we samenwerken, dan hecht ik waarde aan regelmatig tussentijds, formeel of informeel, contact. Meer weten? Bel of app 06-27623335.

Eenmalig

Soms heb je alleen eenmalig of kortstondig wat extra handjes nodig. Bijvoorbeeld als je een evenement wilt promoten of je aantal volgers snel wilt uitbreiden. Bij dit laatste kun je denken aan een nieuwe account dat je hebt gemaakt voor een product of een merk. Ik steek graag een handje toe en help zo een succesvol evenement van de grond te krijgen.

Bel of app me op 06-27623335 en we maken een afspraak om je wensen te bespreken.

In voor een kopje koffie?

Mail annemarie@annemariedevries.nl

App 06-27623335 voor een afspraak

Kantoor:  Tijdemanhove 10, 2645 GL Delfgauw

Bel 06-27623335