Websites

Informatief en overtuigend

Veel vertellen in weinig woorden

Annemarie de Vries Tekst en Taal schrijft en redigeert teksten voor websites.

Een tekst die de essentie weergeeft.

Weg met de
poespas.

Als je veel zorg hebt besteed aan je website, dan wil je ook dat hij gelezen wordt en uiteindelijk dat het klanten oplevert.

Ik zorg voor prettig leesbare teksten, die de klant overtuigen.

Het belangrijkst onderdeel van je website is de ‘over ons’ of ‘over mij’. Vaak is dit de eerste plek waar iemand kijkt. Je wilt immers weten met wie je te maken hebt. Toevallig is dit ook mijn favoriete onderdeel. Iedereen heeft een verhaal, mijn taak is om dat zo goed mogelijk te vertellen. 

Diensten

Websites die overtuigen

Teksten voor websites

Is je website aan vernieuwing toe of ben je een startende ondernemer met een nieuwe website? In beide gevallen schrijf ik graag de teksten van je site voor je. In mijn netwerk heb ik ook websitebouwers en SEO specialisten waar ik je graag mee in contact breng. Heb je deze specialisten zelf al ingeschakeld en heb je alleen nog teksten nodig, dan ben ik de aangewezen persoon. Bel of app mij 06-27623335 voor een afspraak.

Teksten redigeren

Heb jij zelf, een medewerker of een goede bekende de teksten voor je website geschreven en loopt het toch nog niet helemaal lekker? Een frisse blik kan helpen. Een beetje humor, een woordgrapje of een pakkende kop toevoegen zorgen dat de bezoekers van je website langer blijven lezen en vaker tot actie over gaan. Precies wat je wilt. Zelfs in een uurtje kan ik soms al veel voor je betekenen. Bel of app me op 06-27623335.

Een blog

Wil je op je website een periodieke blog over actualiteiten in je bedrijf of je product, aarzel dan niet en pak je telefoon. Dit soort dingen kost namelijk ontzettend veel tijd als schrijven niet je vak is. Al snel gebruik je teveel en te moeilijke woorden, waardoor niemand het leest. In overleg verzorg ik ook een bijpassende plaatje, bijvoorbeeld via een fotograaf of illustrator uit mijn netwerk of met een stockfoto. Bel mij op 06-27623335

Recensies

Recensies op je website zijn onmisbaar. Maar zelfs als je veel tevreden klanten hebt, kan het lastig zijn om eraan te komen. Dit komt doordat iets schrijven veel mensen veel tijd kost. Ze moeten er echt even voor gaan zitten. Geef mij de namen van je beste klanten en ik bel ze en schrijf samen met hen een leuke recensie. Bel of app me op 06-27623335.

In voor een kopje koffie?

Mail annemarie@annemariedevries.nl

App 06-27623335 voor een afspraak

Kantoor:  Tijdemanhove 10, 2645 GL Delfgauw

Bel 06-27623335