Storytelling

Meeslepend en herkenbaar

Verhalen die je raken

Annemarie de Vries Tekst en Taal vertelt jouw verhaal … 

Met storytelling trekt jouw verhaal de aandacht.

Vertellen is een kunst

Storytelling zorgt dat jouw verhaal persoonlijk en herkenbaar wordt. Een mooi verhaal nodigt uit tot lezen, tot meer willen weten. 

Ik vertel jouw verhaal zodat jij, maar ook de lezer zich er in herkent. 

Een goed verhaal schrijven begint met goed luisteren. Iedereen heeft een verhaal, een story, maar wat vertel je wel en wat vertel je niet? Ik hoop altijd dat je mij zoveel mogelijk vertelt, geen blad voor de mond neemt. Praat maar raak, dan nemen we gewoon nog een extra kopje koffie. Beter teveel dan te weinig informatie. Bij voorkeur kom ik langs op locatie, zodat ik ook de sfeer kan proeven en jou en je bedrijf zo goed mogelijk kan leren kennen. 

Diensten

Storytelling begint met storylistening

Op je website

Wat wil je over je product of je bedrijf vertellen op je website? Storytelling kun je inzetten door een klant te interviewen en te laten vertellen. Je kunt ook vertellen over jezelf en je bedrijf. Of je kunt een werknemer laten vertellen, bijvoorbeeld waarom iemand al 25 jaar voor je werkt. Mogelijkheden genoeg. Bel me voor een brainstormsessie 06-27623335.

Advertorial

Een advertorial is één van de beste plekken voor storytelling. Een advertorial is een betaalde advertentie, die lijkt op een redactioneel verhaal in bijvoorbeeld een krant. Jij bepaalt wat erin komt en niet de redactie van de krant. Zo zorg je dat het juiste verhaal bij je potentiële klanten terecht komt. Het moet dan wel een verhaal zijn, dat de lezers van die krant met veel plezier lezen. Ik schrijf dit graag voor je. Bel of app 06-27623335.

In je bedrijfsmagazine

Een eigen magazine bijvoorbeeld vanwege een jubileum of een verhuizing is bij uitstek de plek voor mooie verhalen. Storytelling in optima forma. Alles wat je wilt kun je hier vertellen, zolang het maar interessant en prettig is om te lezen is voor jouw klant. Denk aan de geschiedenis van je bedrijf, voorzien van prachtige oude zwartwit foto’s. Een interview met een tevreden klant. Het verhaal van een leverancier. En wat dacht je van een werknemer die al heel lang voor je werkt? Je eigen werknemers zijn je beste ambassadeurs. Bel of app 06-27623335.

Nieuwsbrief

Verstuur je op regelmatige basis een nieuwsbrief naar je klanten en/of je werknemers? Ook dat is weer een mooie mogelijkheid voor storytelling. Naast kort praktisch nieuws, bijvoorbeeld over opening of sluiting in verband met corona, kun je wat langere verhalen meenemen. Denk aan een het verhaal van een jubilaris of een klant die iets heel bijzonders heeft gedaan met jouw product. Sponsor je een stichting of vereniging, dan kun je daar ook iets over vertellen in je nieuwsbrief.

 

In voor een kopje koffie?

Mail annemarie@annemariedevries.nl

App 06-27623335 voor een afspraak

Kantoor:  Tijdemanhove 10, 2645 GL Delfgauw

Bel 06-27623335