Tekst en taal

kort, bondig en pakkend

Leest iemand verder of niet?

Annemarie de Vries Tekst en Taal schrijft teksten voor …

Een tekst die de essentie weergeeft.

Schrijven begint met luisteren

Als je kiest voor mij, kies je voor  een betrokken tekstschrijver en (bedrijfs)journalist. Iemand die kan luisteren, niet van clichés houdt en voorstander is van korte krachtige teksten

Tijdens een eerste gesprek probeer ik zo goed mogelijk te inventariseren wat jij wilt vertellen, maar ook wat jij denkt dat je klant wil horen. Wat is zo bijzonder aan jouw product en wat betekent dat voor jouw klant? Als ik je verder nog ergens bij kan helpen dan denk ik graag met je mee. Heb je nog geen fotograaf bijvoorbeeld, dan help ik je graag met mijn netwerk. 

Diensten

Teksten die er toe doen

Redactie en eindredactie

Zoek je iemand voor redactiewerkzaamheden? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.  Sinds 2017 doet ik de eindredactie van huis aan huiskrant de Delftse Post. Hiervoor stuur ik freelancers aan, redigeer teksten, handel de mail af en bepaal welke persberichten in de krant komen. 

Storytelling

Iedereen, elke persoon, elk bedrijf heeft een verhaal. Maar hoe krijg je dat op de juiste manier verteld? De kunst is om te zorgen deze persoon of medewerker van dit bedrijf zoveel mogelijk vertelt. Ik zet dit daarna graag op zo’n manier op papier dat je je er meteen in herkent

Bedrijfsmagazines

Voor je bedrijfsmagazine verzorg ik de redactie. Het aansturen van tekstschrijvers en fotografen is voor mij dagelijkse kost, evenals het werken met deadlines. Graag help ik ook met een column of  voorwoord. 

Offerteteksten

Ben je een kleine ondernemer? Goed in je vak, maar niet zo goed in de randzaken? Dan heeft een offerte je vast wel eens bloed, zweet en tranen gekost. Een frisse blik van een buitenstaander doet vaak wonderen. Hulp nodig? Bel mij!

Copywriting

Heb je een prachtig uitziende website waarop je je mooie product presenteert? Maar krijg je het toch niet verkocht? Misschien ligt het aan je tekst. Tijd om een copywriter te hulp te roepen. Ik denk graag mee over de juiste tekst, die aanzet tot  actie. 

Persberichten

Stuur je regelmatig een persbericht aan een hele waslijst aan media, maar zie je het nergens terug? Dan gaat er iets niet goed. Laat mij je persbericht verzorgen en je kans op plaatsing neemt aanmerkelijk toe. Ik geef ook advies over de manier van verzenden en de bijpassende foto. 

In voor een kopje koffie?

Mail annemarie@annemariedevries.nl

App 06-27623335 voor een afspraak

Kantoor:  Tijdemanhove 10, 2645 GL Delfgauw

Bel 06-27623335