Bedrijfsmagazines

Nieuwswaardig, leesbaar, pakkend en informatief

Altijd binnen de deadline

Annemarie de Vries Tekst en Taal schrijft teksten voor je nieuwsbrief of bedrijfsmagazine of verzorgt de volledige redactie.  

Een bedrijfsmagazine dat iedereen wil lezen.

Scherp en actueel

Heb je eindelijk met bloed, zweet en tranen je nieuwsbrief of bedrijfsmagazine klaar, verdwijnt hij gelijk in de prullenbak. Hoe frustrerend is dat?

Dat moeten we dus voorkomen. Hoe? Met nieuwswaardige verhalen, prettig leesbare en niet te lange teksten. Teksten die worden afgewisseld met mooie foto’s. Ik verzorg graag de teksten voor je magazine, of de volledige (eind)redactie.

Diensten

To the point en pakkend

Digitale nieuwsbrief

Voor wie is je nieuwsbrief? Voor je klanten? Je personeel? Of misschien wel voor beide? Dit is van belang voor de onderwerpkeuze van je artikelen. Maar ook voor het taalgebruik. Voor al je nieuwsbrieven verzorg ik teksten, interviews en als je dat wilt het voorwoord. Wil je het helemaal uit handen geven? Dan coördineer ik graag het hele redactionele traject voor je. 

Bedrijfsmagazine

Heb je een jubileum, een nieuw pand? Of wil je je bedrijf mooi presenteren in een magazine? Dan verzorg ik dit graag voor je. Denk aan interviews met klanten of patiënten. De geschiedenis van het bedrijf, van de oprichting tot nu. Een interview met een toeleverancier en nog veel meer  Wil je alleen teksten of de iemand die de hele redactie coördineert? Beide is mogelijk. 

In voor een kopje koffie?

Mail annemarie@annemariedevries.nl

App 06-27623335 voor een afspraak

Kantoor:  Tijdemanhove 10, 2645 GL Delfgauw

Bel 06-27623335