Copywriting

kort, bondig, en pakkend

Teksten die overtuigen

Annemarie de Vries Tekst en Taal, copywriter voor websites, brochures, folders en advertenties

Een tekst die de essentie weergeeft

Weet wat je klant nodig heeft

Eerlijk is eerlijk, ik ben geen voorstander van de verengelsing van onze taal. Maar hoewel copywriting letterlijk vertaald tekstschrijven is, is het niet hetzelfde. 

Goede copywriting overtuigt

Om jouw klant te kunnen overtuigen, moet ik hem of haar eerst leren kennen. Wat heeft hij of zij nodig en hoe helpt jouw product daarbij? Jij mag me er alles over vertellen, maar misschien kan een medewerker of een tevreden klant dat nog wel beter? Ook bij goede copywriting geldt: schrijven begint bij luisteren, kijken en waarnemen, dus zet de koffie maar vast klaar!

Diensten

Teksten die de aandacht trekken

Websites

Levert je website weinig tot geen klandizie op? Dat kan verschillende oorzaken hebben. Ten eerste natuurlijk, doordat de site niet gevonden wordt. Om je daarbij te helpen kan ik je in contact brengen met een SEO specialist in mijn netwerk. Een ander probleem is dat je klanten niet overtuigd zijn van de kwaliteit van je product nadat ze je website bekeken hebben. Dan heb je dus nieuwe prettig, leesbare teksten nodig. Laat dat nou net mijn specialiteit zijn! Bel me en we bespreken het: 06-27623335

Brochure

Misschien heb je hem wel eens gezien? De prachtige glossy brochure? Mooi opgemaakt, mooi papier. Alleen die tekst….. Die tekst, tja de secretaresse kan best leuk schrijven toch? Die kon dat wel. Vervolgens werd de tekst in een overleg met 15 mensen besproken en iedereen had nog wat op of aan te merken. Resultaat: een onsamenhangende lap tekst in veel verschillende stijlen, vol met clichés als uniek, veelzijdig, ongekend en prachtig. Jij bent er blij mee, maar je klant leest na drie regels niet meer verder.  Zonde van je tijd en geld. Bel mij als je dit wilt voorkomen: 06-27623335

Advertentietekst

Een traditionele advertentie in een krant of magazine heeft een nadeel: ruimte kost geld. Naast de tekst moet er bijvoorbeeld ook nog een foto of illustratie in de advertentie komen. Dus moet je in zo min mogelijk woorden zoveel mogelijk vertellen en ook nog je klant overtuigen. Kort maar krachtig dus. Precies het soort teksten dat ik graag schrijf. Advies nodig: Bel 06-27623335. 

Advertorials

Een advertorial is een betaalde advertentie, die lijkt op een redactioneel verhaal in bijvoorbeeld een krant. Meer tekstschrijven dan copywriting dus. Toch wil ik deze optie hier niet onvermeld laten, omdat veel bedrijven hier niet aan denken in hun communicatieplan. Je straalt de autoriteit uit van een redactioneel stuk, maar je bepaalt zelf wat erin komt en niet de redactie. Duidelijk dat dit heel veel mogelijkheden biedt. Bel of app 06-27623335 dan bespreken we de opties.

In voor een kopje koffie?

Mail annemarie@annemariedevries.nl

App 06-27623335 voor een afspraak

Kantoor:  Tijdemanhove 10, 2645 GL Delfgauw

Bel 06-27623335