Persberichten

Kort, bondig, pakkend, maar vooral met nieuwswaarde

Een persbericht dat zijn werk doet

Annemarie de Vries Tekst en Taal schrijft persberichten voor alle media.

Een persbericht dat de aandacht trekt.

Een schot in de roos!

Een persbericht is een bijzondere vorm van tekst schrijven. Je moet namelijk niet alleen de lezer overtuigen, maar eerst de redacteur. De redacteur van het door jou benaderde medium is namelijk degene die besluit tot plaatsing.

Als geen ander weet ik waar de redacteur op let bij het doorscrollen van de binnengekomen e-mails. Een persbericht moet in enkele woorden vertellen waar het over gaat, geen ellenlange inleidingen, geen cliché’s, maar vooral nieuwswaarde hebben voor de lezers van het betreffende medium.

Een goed persbericht valt met de deur in huis

Persberichten laten maken

Heb je een nieuwtje over je bedrijf? Heb je een bijzondere uitvinding gedaan? Een oud pand gerenoveerd? Geef je iets gratis weg? Dan wil je graag dat ‘iedereen’ dat weet. Soms is iets zo nieuwswaardig dat je denkt: ‘dat mag wel in de krant’. Dan verstuur je een persbericht. Maar wat zet je daar in? Aan wie verstuur je dat? En hoe? Ik schrijf een pakkend persbericht voor je en vertel ook nog hoe je het het beste kunt versturen. Bel of app 06-27623335

Persberichten leren maken

Stuur je nou voor je werk best vaak persberichten en vind je dat ze te weinig in de media verschijnen? Volg dan de training ‘Een perfect persbericht’. In een middag werk je aan een eigen persbericht en krijg je praktisch tips mee hoe je zorgt dat jouw persbericht wel ‘in de krant’ komt. 

Wat klanten zeggen

"100% score"

Gymboxx

“100% score. Het persbericht dat Annemarie voor ons geschreven heeft is door alle mediabedrijven opgepikt. Naast een mooi stuk tekst, dus ook resultaat!”

Jelle Rietveld, Eigenaar Gymboxx BV

EigenWijze Vrouwen Coach

Na de training ‘Een Prefect Persbericht’ lukte het om voor mijn workshop over dappere dames, ter gelegenheid van internationale vrouwendag in 2019, in 2 kranten een persbericht te krijgen. Dat was fantastisch. Het zorgde voor veel aanmeldingen.

Winnifred Opheij – De EigenWijze Vrouwen Coach

In voor een kopje koffie?

Mail annemarie@annemariedevries.nl

App 06-27623335 voor een afspraak

Kantoor:  Tijdemanhove 10, 2645 GL Delfgauw

Bel 06-27623335