Trainingen

Leer het van een expert

Schrijven is een vak

Praktijkgerichte trainingen van Annemarie de Vries

training perfect persbewricht

Schrijven zonder moeite

Kort maar krachtig

Volg een training bij Annemarie en je zult merken dat het schrijven je veel makkelijker af gaat.

Mijn groepstrainingen zijn interactief en praktijkgericht.

Als je vaak zelf teksten schrijft, is het handig om hiervoor een training te volgen. Met wat handigheidjes, basisregels en oefenen worden je teksten al snel prettiger leesbaar. In een kleine groep werk je met je medecursisten aan je eigen tekst. Tussendoor nemen we telkens een stuk tekst ‘klassikaal’ door. Het voordeel hiervan is dat je hele verhelderende feedback krijgt niet alleen van de trainer, maar ook, of juist, van je mede-cursisten. Zo leer je ook van elkaar.

De trainingen op een rij

Praktijkgericht en interactief

Training Een perfect persbericht

Gratis reclame? Tijdens de training “Een Perfect Persbericht in een middag” ga je je eigen persbericht schrijven. Een echt persbericht met echte nieuwswaarde, dat echt in krant kan komen. Samen met communicatievakvrouw Séphine Laros begeleid ik deze interactieve en praktijkgerichte training. 

Training Klare taal

In een middag tover jij een ingewikkelde tekst om in een prettig leesbare tekst die iedereen begrijpt. Je neemt je eigen bestaande tekst mee naar de training. Het mag ook een tekst zijn die je van plan bent te gebruiken. Met wat handige tips en tricks toveren we deze om naar een prettig leesbare tekst.

In voor een kopje koffie?

Mail annemarie@annemariedevries.nl

App 06-27623335 voor een afspraak

Kantoor:  Tijdemanhove 10
2645 GL Delfgauw

Bel 06-27623335