Training Een perfect Persbericht

Succesvol in de media met

Een perfect persbericht

Volg een online interactieve training in een kleine groep bij Annemarie de Vries Tekst en Taal

training perfect persbewricht

Meer media-aandacht

In 2 sessies je eigen persbericht

Gratis reclame? Tijdens de training “Een Perfect Persbericht” ga je in twee online sessies je eigen persbericht schrijven. Een echt persbericht met echte nieuwswaarde, dat echt in krant komt.  95% van de persberichten van eerdere deelnemers werd geplaatst.  Samen met communicatievakvrouw Séphine Laros begeleid ik deze interactieve en praktijkgerichte training. 

Wat kun je verwachten?

Ideeën voor een goede invalshoek

Hulp bij het onderwerp en de invalshoek.

Aan de slag met de bouwstenen

De 5 w's, de foto, een pakkende kop, stap voor stap krijg je tips en ga je aan de slag.

Uitleg over de schrijfregels

Uitleg over de do's en don'ts. Schrijf nooit in de 'we'-vorm en meer.

Tips om je bericht nieuwswaarde geven

Wat is nieuwswaardig? Hoe maak je je bericht actueel?

Wat klanten zeggen

'Mijn persbericht in twee kranten geplaatst'

EigenWijze Vrouwen Coach

Na deze training lukte het om voor mijn workshop over dappere dames, ter gelegenheid van internationale vrouwendag in 2019, in twee kranten een persbericht te krijgen. Dat was fantastisch. Het zorgde voor veel aanmeldingen.

Winnifred Opheij – De EigenWijze Vrouwen Coach

BestelMijnBoek.nl

“Superhandige workshop gevolgd, waarin we eerst een stukje theorie kregen en daarna meteen een persbericht schreven. Het was leerzaam om door de ogen van een journalist naar je eigen persbericht te kijken. Goede tips gehad die ook voor toekomstige persberichten enorm van pas zullen komen!”

Esther Kraaijenbrink directeur/eigenaar BestelMijnBoek.nl

Praktische informatie op een rij en aanmeldformulier

Dag en tijd: Op twee nog te bepalen donderdagen van 15.00 tot 17.00 uur. Om iedereen persoonlijke feedback te kunnen geven, wordt de online training in 2 delen gesplitst.

App 06-27623335 voor een afspraak

Trainingslocatie:  Zoomtraining

Vragen?  06-27623335

Reserveer mijn stoel

Over de trainers

Annemarie de Vries

Annemarie de Vries wordt ingehuurd als hoofdredacteur. Dagelijks ziet Annemarie zo’n 50 persberichten voorbij komen. Zij weet als geen ander  hoe je de meeste kans maakt op plaatsing. Vanuit haar tekstschrijfbureau  verzorgt ze de eindredactie en schrijft zelf artikelen voor de Delftse Post. Daarnaast schrijft zij ook  voor AD Delft, Delft.business en diverse opdrachtgevers

Séphine Laros

Séphine Laros is al meer dan 20 jaar communicatievakvrouw. Ze schreef al heel wat persberichten voor haar klanten zoals de ASN Bank, Internationale Vrouwendag Delft en haar eigen netwerk en is woordvoerder geweest. Séphine legt complexe zaken heel eenvoudig en begrijpbaar uit. Ze is ijzersterk in concepten. Ze is creatief in oplossingen en denkt in doelen en doelgroepen. Zij weet hoe je als bedrijf nieuwswaarde creëert.

Praktijkgericht en leerzaam